Jouw website, van creatie tot realisatie


Online zichtbaar zijn is meer een must dan een wens. Zowel B2C als B2B klanten oriënteren zich eerst op internet. Daarom is een representatieve website een belangrijke marketingtool.

Zowel voor het vernieuwen van je bestaande website als het bouwen van een compleet nieuwe website kun je bij Mila Communication terecht. Tegen een scherp tarief heb je een vernieuwde of nieuwe website die seo- en gebruikersvriendelijk is en jou gaat helpen meer leads te converteren.

Online diensten


website check

Verbeter je site met de website check

Met de website check kom je erachter welke verbeterpunten er binnen je website liggen. Deze verbeterpunten hebben een focus op het beter vindbaar maken van je website door seo goed toe te passen en door de content aan te passen aan de informatiebehoefte van je doelgroep om de conversie op je website te verhogen.

 

De output van de website check is verbeterplan op basis van:

  • techniek
  • user interface
  • zoekmachineoptimalisatie
vernieuwen bestaande website

Laat je bestaande website vernieuwen

Is je website toe aan een nieuw jasje maar wil je niet van je huidige cms systeem afstappen? Geen probleem. Samen overleggen we wat je aangepast wilt hebben. Met die input ga ik aan de slag en steek ik jouw website in een nieuw jasje met oog op seo, gebruikers en jouw bedrijfsidentiteit.

nieuwe website

Nog geen website? Laat hem voor je bouwen

Ook voor geheel nieuwe websites ben je aan het juiste adres. Kleinere websites op basis van een bestaand content management systeem zoals Wordpress worden door mijzelf gebouwd, hier zit dan ook een aantrekkelijk prijskaartje aan.

Heb je een complexere website nodig, dan maak ik gebruik van mijn partner netwerk. Zij bouwen jouw website in het veilige, gebruiksvriendelijke maatwerk content management systeem Umbraco.

website en social media beheer

Beheer van je website en social media kanalen

Zoek je iemand die jouw website en social media kanalen kan beheren, zodat jij je kan focussen op het voeren van je business? Ik help je hier graag bij. Gezamenlijk bespreken we jouw wensen en stemmen we de frequentie (het aantal uren per maand) af.

 

Deze service is beschikbaar in drie contractvormen:

  • 3 maanden
  • 6 maanden
  • 12 maanden

Heb je interesse in één van de online diensten?

Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!