Privacy

 

Welke persoonsgegevens verwerkt Mila Communication?

Mila Communication respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Om de overeenkomst die je als klant met Mila Communication aangaat uit te kunnen voeren, hebben we de volgende persoonsgegevens van je nodig:

  • Bedrijfsgegevens: bedrijfsnaam, KvK nummer, BTW nummer, rechtsvorm
  • Contactpersoon: titel, voornaam of voorletters, achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • Klantnummer
  • Betaalgegevens

Daarnaast gebruiken we jouw emailadres om je te informeren over speciaal voor jou afgestemde informatie. Je kan je hier altijd voor afmelden.

 

Overige gegevens die Mila Communication verwerkt

We verzamelen ook enkele persoonsgegevens die niet bedoeld zijn voor de uitvoering van een overeenkomst. Dit doen we aan de hand van een gerechtvaardigd belang of met jouw toestemming. Het gaat om de volgende gegevens:

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door je browser worden opgeslagen op je computer. Mila Communication gebruikt cookies om jou te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Enkele van de hiervoor genoemde persoonsgegevens in combinatie met de door ons geplaatste cookies maken het voor ons mogelijk om te bekijken hoe jij onze website en diensten gebruikt en waar jouw interesses liggen.

Onze website maakt gebruik van de volgende cookies:

Analytische cookies

Om inzicht te krijgen in het gebruik van onze website maken we gebruik van Google Analytics. Met de data uit Google Analytics kunnen we onze website optimaliseren, waardoor jouw gebruikerservaring verbetert wordt. De privacy van onze websitebezoekers blijft met deze analytische cookies gewaarborgd. Meer informatie over gegevensverwerking door Google Analytics vind je in de Privacy Policy van Google.

Tracking cookies

Voor het verkrijgen van feedback, zoals welk bericht of welke pagina jij interessant vindt, maken we gebruik van Addthis.Wil je niet dat Addthis jouw surfgedrag op het internet volgt dan kun je je hiervoor afmelden op de Opt-Out pagina van Addthis. Meer informatie over gegevensverwerking door Addthis vind je in de Privacy Policy van Addthis.

Voor het versturen van nieuwsbrieven maken we gebruiken wij Mailchimp. Mailchimp plaatst in de emails die wij via Mailchimp versturen een web beacon (1 pixel gifje) waarmee ze jouw emailadres, IP adres en tijdstip gebruiken om ons te laten weten of je de mail geopend hebt, wanneer je hem geopend hebt en of je linkjes in de mailing hebt aangeklikt. Meer informatie over gegevensverwerking door vind je in de Privacy Policy van Mailchimp.

 

Overige persoonsgegevens

Het komt wel eens voor dat we via social media berichten of via e-mailberichten aanvullende persoonsgegevens toegestuurd krijgen waar we niet om gevraagd hebben. Hebben we deze persoonsgegevens niet nodig om je verder te helpen, dan zullen we deze – voor zover technisch mogelijk – verwijderen.

 

Werkgerelateerde persoonsgegevens

Solliciteer je bij ons, dan willen we natuurlijk graag weten wat je in huis hebt. Dit checken we aan de hand van je cv, motivatiebrief, portfolio of ingezonden sollicitatieopdracht. We zullen jouw persoonsgegevens binnen 3 maanden verwijderen in het geval je helaas niet wordt aangenomen.

 

Doeleinden van de gegevensverwerking

Wij verwerken je persoonsgegevens natuurlijk niet zonder achterliggende redenen, maar hebben ze nodig voor:

  • het aangaan en uitvoeren van jouw overeenkomst met ons, zodat we weten op welke diensten jij recht hebt;
  • het opnemen van contact, bijvoorbeeld om je vragen te kunnen beantwoorden;
  • het behandelen van reacties op onze vacatures, zodat we beter weten of jij de juiste match bent.

Na het verkrijgen van jouw toestemming gebruiken we je persoonsgegevens ook voor:

  • het verkrijgen van inzicht in het gebruik van onze website, zodat we bijvoorbeeld weten welke pagina’s beter ingericht moeten worden;
  • het verbeteren en evalueren van onze website en diensten, zodat we bijvoorbeeld weten welke nieuwe functionaliteiten jij graag in onze diensten terugziet;
  • het afstemmen van onze content op jouw interesses, zodat je bijvoorbeeld geen advertenties op Google of Facebook te zien krijgt die geen toegevoegde waarde hebben.

Wij zullen je persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan degene die hierboven besproken zijn, tenzij je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven of wij daartoe wettelijk verplicht zijn.

 

Beveiliging

Wij nemen strenge beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot je persoonsgegevens te voorkomen. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot je gegevens, dat de toegang tot je gegevens afgeschermd is en dat onze beveiligingsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Daarnaast maken wij gebruik van SSL-certificaten voor een veilige overdracht van je gegevens en je communicatie met ons.  


 

Websites van derden

Onze privacy policy is niet van toepassing op websites van anderen waar wij naartoe linken. Beland je op een website van een ander bedrijf, vergeet dan niet om goed hun privacy policy door te lezen voordat je jouw persoonsgegevens deelt.  

 

Jouw privacyrechten

Als gebruiker van onze website en diensten heb jij enkele privacyrechten tot je beschikking. Zo kan je ons vragen om inzage of correctie, verplaatsing of verwijdering van je persoonsgegevens. Daarnaast is het mogelijk om te vragen verdere verwerking van je persoonsgegevens tijdelijk stil te zetten of zelfs hiertegen bezwaar te maken. Wil je deze rechten inzetten of er meer over weten, neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar welkom@mila-communication.nl. Om niet zomaar te sleutelen aan de verkeerde persoonsgegevens, kunnen we je vragen om je adequaat te identificeren door vanuit het bij ons bekende emailadres een bericht te sturen. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen wanneer je niet een van je privacyrechten wil uitoefenen, maar een klacht wil indienen over iets waar je niet tevreden over bent. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om bij de Autoriteit Persoonsgegevens aan te kloppen, de Nederlandse waakhond van de privacywetgeving. 

 

Contactgegevens

Mocht je na het lezen van onze privacy policy nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Bedrijfsnaam: Mila Communication


KvK-nummer: 68364369


Btw-nummer: NL192984299B02


Emailadres: welkom@mila-communication.nl  

 

Deze privacy policy is het laatst aangepast op 25 mei 2018