Infographic stichting Kune Zuva wint ontwerpwedstrijd TechSoup Nederland

Infographic stichting Kune Zuva wint ontwerpwedstrijd
Infographic stichting Kune Zuva wint ontwerpwedstrijd

Zoals vermeld in mijn vorige bericht ben ik bezig geweest met een leuke klus voor de stichting Kune Zuva. Voor de stichting heb ik een infographic ontworpen. Deze infographic hebben we ingestuurd om deel te nemen aan de ontwerpwedstrijd van Techsoup Nederland en deze infographic is verkozen tot beste ontwerp!

Een geldbedrag van 2000USD

De eerste prijs is een geldbedrag van 2000 USD (1.720 euro) dat geheel ten goede komt aan de projecten in Afrika van stichting Kune Zuva. Stichting Kune Zuva gaat kijken aan welk project of welke projecten ze dit bedrag gaan besteden. Via deze pagina en via mijn social media kanalen hou ik jullie hier graag van op de hoogte.

Kune Zuva

Stichting Kune Zuva is een Nederlandse stichting die zich richt op mensen in Afrika, die het door omstandigheden moeilijk hebben. Vaak is het voor hen mogelijk, met wat steun, een flinke sprong vooruit te maken. Dit doet Kune Zuva door de middelen optimaal in te zetten voor het opzetten, begeleiden en (mede) financieren van kleinschalige projecten. De stichting focust zich voornamelijk op scholen, opleiding en achtergestelde groepen. Kenmerkend aan de huidige projecten is dat ze zijn gericht op individuen, en kleine groepen. Samen met deze personen is gekeken naar de beste manier om hen behulpzaam te zijn.

 

Techsoup Nederland

Techsoup is een wereldwijde organisatie die technologie oplossingen en vaardigheden levert aan maatschappelijke organisaties om hen te helpen hun doel te bereiken. Als een betrouwbare partner voor bijna drie decennia, levert TechSoup zowel de digitale platforms als de persoonlijke ervaring die mensen in staat stellen om samen te werken aan een meer rechtvaardige wereld.

 

Via deze weg wil ik namens Mila Communication en namens stichting Kune Zuva iedereen bedanken voor het stemmen en delen!

 

 

Over de auteur

comments powered by Disqus

Wil je weten wat Mila Communication voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.