Blog & Nieuws

Benieuwd wat er speelt op gebied van online marketing en bij Mila Communication? Op deze pagina vertel ik je graag wat er speelt op gebied van deze items. Voeg deze pagina toe aan je rss feed of sla hem op onder je favorieten en blijf op de hoogte.

 


Op 25 mei dit jaar gaat de nieuwe wet omtrent verwerking persoonsgegevens in, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze wet vervangt de huidige Wet Persoonsgegevens (WPB) en kent een aantal nieuwe bepalingen. Deze whitepaper geeft je handvatten om je organisatie voor te bereiden op de nieuwe wet voor de verwerking van persoonsgegevens. Er volgt eerst een korte uit ...

De infographic die ik onlangs voor stichting Kune Zuva gemaakt heb is verkozen als beste ontwerp in de ontwerpwedstrijd van TechSoup Nederland. Hiermee hebben we een geldbedrag van 2000USD gewonnen die geheel ten goede komt aan de projecten van stichting Kune Zuva.

Lees verder

Afgelopen tijd ben ik bezig geweest met een leuke klus voor de stichting Kune Zuva. Om het werk en de resultaten van Kune Zuva op een creatieve wijze inzichtelijk te maken heb ik voor hen een infographic ontworpen. Tijdens het maken van dit project werd Kune Zuva uitgenodigd deel te nemen aan een ontwerpwedstrijd van TechSoup Nederland. Deze infographic is uitgekozen om mee te doen aan deze wedstrijd. Om kans te maken op de geldprijs die geheel ten goede komt aan de projecten van Kune Zuva hebben we stemmen nodig.

Lees verder

De zomervakantie komt er weer aan. Dat betekent voor veel bedrijven drukte tot aan de bouwvak. Ook op de marketingafdeling moet er dan nog even flink geschakeld worden om alles voor de vakantieperiode goed voorbereid te hebben. Het halen van de deadlines kan voor veel stress zorgen, iets wat je nu net niet kan gebruiken omdat je voor je vakantie ook nog van alles moet regelen. Een goede contentkalender maken is een must voor iedere content marketeer.

Lees verder

De "customer journey" is een term die je steeds vaker tegenkomt. Maar wat houdt het nu precies in en waarom is het zo belangrijk?

De customer journey is eenvoudig gezegd de reis die potentiële klanten (prospects) afleggen voor ze daadwerkelijk overgaan tot het aanschaffen van een product of dienst. Tijdens die reis gaat de klant op zoek naar informatie die antwoord geeft op zijn vraagstuk(ken). In de zoektocht naar deze informatie gebruikt hij verschillende kanalen...

Lees verder

Wil je weten wat Mila Communication voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.